Работа и заработок в Москве

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Работа и заработок в Москве » Политика » ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Доброго дня добродії!

Я хочу привітати усіх вас з Великим Святом ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ НАШОЇ БАТЬКІВЩИНИ!
              Наша країна йшла до своєї незалежності дуже довгим та тернистим, інколи досить кривавим, шляхом, і мабудь не один нарід у світи не мав такого шляху до цієї мети!
              Йдучи ним ми не втратили свою автентичність, свою мову та культуру, свої обряди та свою віру!
              Для мене особисто, моя Батьківщина, це перш за все моя родина, мій дім. мої родичи та знайомі! Я ніколи не асоціюю мою Батьківщину з якимись політиками, чи партіями- це перш за все люди, і не важливо якої вони віри, якою мовою розмовляють, головне щоб вони з повагою відносились до України, до тих, хто має іншу точку зору, щоб просто любили Україну!Просто зрозумійте, що Батьківщину не обирають її розбудовують, щоб Вона була кращою. Але і Батьківщина не обирає нас, і не вона винна, коли на неї кажуть що вона якась не така, ні! це якраз ми та наші предки і винні, що не змогли її зробити кращою!
І якщо ви погано кажете про свою Батьківщину, ви перш за все принижуєте та ображаєте свій дім та свою родину!Пам*ятайте це!

Якщо ви згодні зі мною - значить Україна для вас не просто назва країни. де ви жевете!
Хай Господь Вас усіх береже!
ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ ПО НАД УСЕ!
СЛАВА УКРАЇНІ!
ГЕРОЯМ СЛАВА!

0

2

украина супер страна а помаранчевые не достойны такой страны

0

3

chen написал(а):

украина супер страна а помаранчевые не достойны такой страны

Може дасте декілька відповідей
1- чому, якщо Україна супер держава, то написали з маленької літери?
2-Кого ви маєте на увазі під назвою "помаранчеві"?
3-Ви самі живете в Україні?
ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ АБО ЗАБИРАЙТЕСЬ ГЕТЬ!
СЛАВА УКРАЇНІ!
ГЕРОЯМ СЛАВА!

0

4

что вы ко всему придираетесь

0

5

chen написал(а):

что вы ко всему придираетесь

Тому що треба якось пояснювати свою позицію та свої вислови, а не так, як тут відкрили темку "руські лудше українців " - і все!А чому воно так думає і що хотіло цим сказати - невідомо - потім просто зник!("воно"-бо по іншому таких не можна називати, тим більше, що це "воно" ще й живе в Україні!)

0

Вы здесь » Работа и заработок в Москве » Политика » ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!