США - мировой агресор
США - мировой агресор
Сообщений 1 страница 10 из 11
Поделиться214-08-2010 20:12:47
Росія - світовий агресор!
Пояснення:
-при виборі товарів - комп'ютера,телефона,авто, пральної машинки, одягу, та багато-багато іншого - ви який купите, тільки чесно, відповідайте для себе,американський чи російський(читай український, білоруський та усіх інших колишніх республік)?
-як має поводити себе держава, ВВП якої складає 30% від світового?
-у чому це проявляється?
Поделиться315-08-2010 00:29:34
А что должна бомбить Югославию???
Поделиться415-08-2010 10:50:31
А что должна бомбить Югославию???
А Грузію?
Поделиться518-08-2010 19:11:50
Вы хоть понимаете с чего все в грузии начелось????????????????
Поделиться621-08-2010 21:29:45
Вы хоть понимаете с чего все в грузии начелось????????????????
Так дуже прекрасно розумію, з роздачі російських паспортів громадянам Грузії у Абхазії та Південній Осетії, яке почалося приблизно 10 років тому!
А потім під цим предлогом почався імперський наступ на незалежність Грузії і підримка сепаратистів в цих республіках, до речі те саме чекає нас в Криму!
СЛАВА УКРАЇНІ!
ГЕРОЯМ СЛАВА!
Поделиться728-08-2010 11:41:33
А как насчет Косова - исторической сербской земли
Абхазия и Осетия были отдельными териториями и входили в состав Российской империи по отдельности от Грузии
Поделиться829-08-2010 02:47:30
Абхазия и Осетия были отдельными териториями и входили в состав Российской империи по отдельности от Грузии
Косово не настільки історично сербська земля, як ми можемо собі уявити- це приблизно те саме, що Карабах в Азербайджані. Крим у нас, та багато інших прикладів.Але мова не про це - так склалось історично, на данний момент. що всі ці території входять до складу інших держав, і не треба їх "виривати", а потім намагатися довести їхню історичну самостійність. Це стосується і Косово, і Абхазії з Осетією!
СЛАВА УКРАЇНІ!
ГЕРОЯМ СЛАВА!
Поделиться921-10-2010 21:12:17
seny написал(а):
Абхазия и Осетия были отдельными териториями и входили в состав Российской империи по отдельности от ГрузииКосово не настільки історично сербська земля, як ми можемо собі уявити- це приблизно те саме, що Карабах в Азербайджані. Крим у нас, та багато інших прикладів.Але мова не про це - так склалось історично, на данний момент. що всі ці території входять до складу інших держав, і не треба їх "виривати", а потім намагатися довести їхню історичну самостійність. Це стосується і Косово, і Абхазії з Осетією!
СЛАВА УКРАЇНІ!
ГЕРОЯМ СЛАВА!
вы признаете что косово не должны вырывать из югославии
Поделиться1023-10-2010 00:48:30
вы признаете что косово не должны вырывать из югославии
так я про це і написав! Чи Ви думаєте,що якщо я не поділяю політику руських, то маю в усьому підтримувати "янків"? Ні, неправильно!
Просто я не люблю,коли вказують на когось одного, не бачачи "занози в своєму оці" !
Якби ви трохи придивились, то написали б те саме, що і я - росія світовий агресор, по крайній мірі, по відношенню до колишніх республік срср!
ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ, АБО ЗАБИРАЙТЕСЬ ГЕТЬ!